Hoe?

Als sinds 2005 staat InterFIM garant voor succesvolle invullingen van tijdelijke projecten. Een belangrijk voordeel van InterFIM is de onafhankelijke, frisse blik op bestaande uitdagingen. Zonder een verleden of verborgen agenda, kunnen wij een team in de volgend versnelling krijgen. Hierdoor leveren wij op korte termijn meetbare resultaten.

Wat zijn de voordelen van een interim professional?

  1. De kosten van een freelancer zijn relatief laag in vergelijking met een vaste medewerker. Daarbij komt ook nog dat de kosten van een freelancer variabel zijn en dus niet tot de vaste overhead kosten behoren.
  2. Freelancers zijn zeer flexibel in beschikbaarheid, werkuren, locatie en rollen.
  3. De korte opzegtermijn (tot een dag is mogelijk) biedt de opdrachtgever de volledige ruimte om mee te ademen met stille en drukke tijden.
  4. Professionele freelancers zijn resultaatgericht en gewend aan het werken met strakke deadlines.

Hoe gaan we van start?

InterFIM kan behulpzaam zijn bij het opstellen van een overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer (InterFIM).  Het is ook mogelijk om met een broker of gespecialiseerd interim-bureau samen te werken. InterFIM heeft in het verleden samen gewerkt met EY VODW, SchaalX, HeadFirst, Brainnet, IG&H, WerfSelect and Hays.

Interesse? Neem dan contact op via deze website.